keskiviikko 21. marraskuuta 2007

Vanhanen

Hoitajista on tullut aika tehdä yhteenveto. Nyt on kaikki tieto läjässä.

Matti Vanhasesta tuli kertaheitolla sankarini. Se oli aikamoinen hyppy epäuskottavuudesta nynnystä todelliseksi politiikan tekijäksi.

Matti sanoi sen, mikä piti sanoa. Tehyn toiminta oli halpamaista kiristämistä, johon ei missään tapauksessa saanut alistua. Oppositio käyttäytyi vastuuttomasti. Vanhanen myös yllätti sulkemalla oven hallitusyhteistyölle nykyisenkaltaiselle SDP:lle. Ennen puheiden perumista ei SDP kuulemma kelpaa enää samaan hallitukseen. Seuraavaan hallitusohjelmaan Vanhanen haluaa kirjata lausunnon, jonka mukaan Tehyn toimien tapainen käyttäytyminen tulee estää tarvittaessa lainmuutoksille.

Loistavaa toimintaa Matti !

Matti Vanhanen: jatka samaan malliin. Jos jatkat valitsemallasi linjalla, teet palveluksen Suomelle. Sinä toimit, kuten vastuullisen johtajan kuuluu. Se ei ollut helppoa, sillä niskassasi oli iso kasa populisteja ja media.

Jaana Laitinen-Pesola kertoi nukkuvansa huonosti yönsä silloin, kun hänen kiristyskampanjansa oli vielä menossa. Mikä mahtaa olla hänen yöuniensa laatu tällä hetkellä, kun pääministerin taholta isketaan isolla kirveellä? Vanhanen syyttää Laitinen-Pesolaa suoraan jäsenistönsä altistamista kuolemantuottamussyytteille. Syytökset ovat niin rankkoja, että sellaista tekstiä ei ole Suomessa ennen kuultu.

Hämmästyttävintä koko tapahtumasarjassa on se, että Tehy ei itse asiassa koko kampanjallaan saanut mitään etuja jäsenistölleen.

Ei kommentteja: